Arhiiv kuude lõikes: november 2016

Õppetunnid väljaspool klassiruumi

17. novembril 2016 olid 7.-9. klassi õpilased õppepäeval Tallinnas.

9ndikud rändasid ajalootunnis ajas kaugele tagasi, mööda linnamuuseumi maa-aluseid bastionikäike. Tutvuti ka raidkivimuuseumi väljapanekuga.

7.-8. klassi õpilased uudistasid tervishoiumuuseumi väljapanekuid. Vaadati näitust „Loomulik surm“, saadi põhjalik ülevaate inimkeha anatoomiast ja paljust muust inimesega seonduvast.

Kõik õpilased vaatasid Solarise Apollo kinos PÖFF-l laste- ja noortefestivali (Just Film) programmi filmi „Esimene katsumus“.

21. novembril vaadati Endlas VAT teatri etendust „Web Demon“.

Muusikakooli õpilased esinesid Pärnu Kontserdimajas

CSC_0932Laupäeval, 5. novembril, toimus Pärnu Kontserdimaja kammersaalis Pärnu regiooni klaveriansamblite festival, kus osalesid Pärnu-Jaagupi Muusikakooli õpilased ja õpetajad. Ansamblis mängisid klaverit Iris Lõsjuk, Patrik Saagim ja õp. Eva Taul ning löökpillidel õp. Gajane Kurbanova. Kuna seekord oli kavavalik vaba, kõlas kontserdil erinevate ajastute klassikalist muusikat kui ka kaasaegseid heliteoseid. Meie kooli ansambel esitas popurrii M. Cornick’i ja M. Schnitz’i jazzpaladest.

Festivalil osalesid Pärnu, Vändra, Lihula, Märjamaa, Kilingi-Nõmme ja Häädemeeste muusikakoolide õpilased ning Pärnu Kunstide Maja ansamblid.

Oli meeleolukas päev klaverimuusikaga.

Patrik Saagim