Pärnumaa matemaatikute õppelaager

24.-25. oktoobril toimus Pärnu-Jaagupi Põhikoolis kolmas Pärnumaa matemaatikute õppelaager. Laager on mõeldud 7.-9. klassi õpilastele, kes on eelmisel aastal matemaatika olümpiaadil  parimate hulka tulnud. Meie koolist osalesid Sigre Kodasma ja Annika Paalberg.

Esimesel päeval õpetasid Tartu Ülikooli tudengid Kairi Nurk ja Liisi Röömel täringute ja kuubikute ülesandeid. Loengutele järgnes strateegiamäng õues Loquiz keskkonnas. Mängu aitas ettevalmistada ja viis läbi Aile Jaansalu. Õhtul mõtlesid kõik rühmad etteantud vahendeid kasutades uusi matemaatikaga seotud mänge. Kõigil oli võimalus need ka läbi mängida ja leida parim mäng. Õhtu lõpetas diskor Margus Holzberg.

Teine päev algas äriideede genereerimise töötoaga, mille viisid läbi Aare Raev ja Taavi Tamm. Koorusid välja ka sellised ideed, mida tasuks edasi arendada. Seejärel oli huvitav ekskursioon Kõrsikusse. Laagri lõpus said kõik õpilased tunnistuse ja loosisid endale väikese kingikoti. Meened olid sponsorite poolt. Õpilased jäid laagriga rahule.

Pilte vaata siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga