Algklassides lõppes tegus matemaatikanädal

Algklassides lõppes tegus matemaatikanädal. Alates esmaspäevast oli võimalik iga päev kahel esimesel vahetunnil lahendada erinevaid matemaatikaalaseid ülesandeid.

Seekord oli kõigil võimalik lahendada ülesannet ka QR-koodi avades. Kuna ülesanded ei olnud just lihtsamate killast, siis lahendajaid oli rohkem kui õigeid vastuseid, aga julge pealehakkamine on pool võitu.

Kõik tublid osalejad said nädala lõpus õpetajate poolt tunnustuse. Klassides selgusid ülesandeid lahendades tublid arvutajad, tekstülesannete lahendajad ja klasside võistkonnad võistlesid kujundipuzzle kokkupanemises. Võit kuulus 3.klassi võistkonnale, II koha sai 1.klass ja III kohaga pidi leppima 2.klass, sest kiirustamise tulemusel ei olnud kujund täpselt kokku pandud.

Nädala lõpetas õpetajate vahetuse tund, mis oli üllatuseks kõigile lastele. Tore oli ka õpetajatel minna klassi, kus iga päev ei käi ja tundi ei anna. Õpetaja Signe astus kolmanda klassi ette, õpetaja Anneli sai tuttavaks teise klassi lastega ja õpetaja Tiina andis tunni esimeses klassis.

Kokkuvõtte tegemisele eelnes aulas matemaatika ülesannete lahendamine segavõistkondades, kus kasuks tuli ühine koostööoskus ja nutikus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga