Viin – Pärnu-Jaagupi

Marlies, Theresa, Isabella, Bettina ja õp Eva

Marlies, Theresa, Isabella, Bettina ja õp Eva

Eelmisel aastal võõrustasime seitset Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilast Viinis ja nüüd oli meie kord vastukülaskäigule tulla, et natuke Eestit tundma õppida. Me veetsime viis imelist päeva Pärnu-Jaagupis, mille vältel me end tõeliselt oodatud külalistena tundsime. Kuigi meie aeg siin oli lühiajaline, nägime me palju ja õppisime meie jaoks veel võõrast maad natuke lähemalt tundma.

Vaimustusime Pärnust, selle imeilusa rannaga. Meie, sisemaalaste, jaoks on alati erakordne merd näha, aga et meil õnnestus ka merel purjetada, ja seda päikesepaistel, oli meie jaoks tõeline highlight. Imeilus Tallinn, Tolkuse raba hommikuvärskus …

Väga muljetavaldav oli meie jaoks ka PJG õpilaste kontsert, kus oli võimalus näha, kui aktiivselt selle kooli õpilased tunnivälisest tegevusest osa võtavad, kui hästi nad laulavad, musitseerivad ja tantsivad.
Esimesest päevast alates oleme – austerlased ja eestlased – üksteisega väga hästi läbi saanud ja koosolemist nautinud, meil oli koos lõbus ja tore. Kõikjal avaldas meile muljet teie sõbralikkus, suurejoonelisus, tolerantsus.

Kokkuvõttes oli P-Jaagupis ja kogu Eestis veedetud aeg tõeliselt imeline, mida me alati suure rõõmuga meenutama jääme.

Suur südamlik tänu kõige eest. Ja võib-olla kohtume kunagi kusagil!
Marlies, Theresa, Isabella, Bettina ja õp Eva

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga