Arhiiv kuude lõikes: detsember 2014

Pärnu maakonna koolide vene keele päev

qq. detsembril 2014 toimus Sindi Gümnaasiumis traditsiooniline maakondlik vene keele päev. Meie kooli 9. klassi õpilased Mattias Nurmik, Kendro Härm, Mario Ild, Raivi Rahnel, Kristen Kalusen, Romet Unt, Art Alus, Andro Ilves, Lauri Tuur, Helen Sai, Merilyn Pähkel ja Karin Lehe esinesid kavaga “Lõpuks oleme Sindis”. Suured tänud õpilastele toreda esinemise eest.

Pilte vaata siit.

Õpetaja Elle Redlich

Maakondlik saksa keele päev

5. detsembril 2014 tähistasid maakonna koolid Pärnus Nikolaustagi (Nigulapäeva). Meie koolist osales kümme 5. ja 7. klassi õpilast.

Kuulasime legendi Nikolausist, esinesime väikeste etteastetega, meisterdasime ja osalesime viktoriinis. Viiendikud tegid pika „reisi“ saksa keele, geograafia ja kultuuri radadel, lahendades viieteistkümnes „jaamas“ erinevaid ülesandeid. Meie õpilased Anita-Ly Laan ja Hanna Maria Tasane jagasid 15-ne võistkonna seas väga tubli esimest kohta. Samuti olid tublid ka teised meie osalejad: Erin Ruul, Anne Marie Tasane, Käthriin Aasa ja Iris Lõsjuk.

Kuuendikud ja seitsmendikud olid juba üksi enda eest väljas ja nende viktoriinid mõõtsid saksa keele teadmiste kõrval ka silmaringi ja üldisi teadmisi saksa kultuuriruumist.7.klassi arvestuses saavutas Anton Kudrjavtsev 2.koha ja Sigre Kodasma jäi napilt neljandaks. Tubli oli ka Marta Tamm, kes alles õpingute alguses, aga suutis juba teiste algajatega pea võrdselt esineda.

Päeva lõpetuseks pidas Nikolaus kõiki osalejaid väikese kingitusega meeles.

Saksa keele õpetaja Aili Vunk

Meie kooli Hea eeskuju 2014

11.-24. novembril 2014 oli võimalik esitada oma kandidaat Hea eeskuju tiitlile. 2. detsembril anti üle Hea eeskuju tiitlid.

Kui Sinu sõprade, lähedaste või tuttavate seas on mõni noor, kelle teod väärivad tunnustamist ja laiemat kõlapinda, siis kirjuta sellest meile. Heaks Eeskujuks võib saada igaüks, kes on teinud teoks omapärase ja eeskujuliku teo, on vastutustundlik, hooliv ning õpib meie koolis. Oma õpilastest, partneritest ning lastest lugusid kirjutades on Teil võimalus kaasa aidata ühe erilise noore tunnustamiseks kodanikupäeval.

  • 2014 – Hilse Hell Jõesaar, Egne Ailt, Andro Järvemets
  • 2013 – Mirjam Paroll, Iris Prosa, Lembit Laks
  • 2012 – Anne Marie Tasane, Iris Lõsjuk, Viktoria Ellermaa, Reigo Laev, Madis Koit
  • 2011 – Külli Reisel, Kaivo Reimets

Pilte vaata siit.

Õpetaja Anne Alus