1. Pärnumaa matemaatikute õppelaager

Vaheajal, 21.-22. oktoobril 2014, käisid 2 meie kooli õpilast – Emma Jõgi 8. klassist ja Karin Lehe 9. klassist, kaks päeva Tõstamaal matemaatikute õppelaagris. Laagrisse olid kutsutud Pärnumaa eelmise aasta matemaatikaolümpiaadi 7.–9. klassi parimad õpilased, kes saavutasid kohad esimesest kümnendani.

Kaks päeva möödusid kiirelt, töökalt ja huvitavalt. Saime teada, mis on kuldne suhe, uurisime täringuid ja doominod, tutvusime mere uurimisega ja robotitega ning saime jälgida drooni lendu. Õhtul tutvusime Eesti filminduse ajalooga ning ühel ajal nii kuulsate matemaatikute, kui ka laagris osalenud inimestega. Päeva lõpus ootas meid ees mõisa ringtuur, mida juhtisid Tõstamaa kooli õpilased. Meile tutvustati ka selle mõisa teist poolt, nimelt kummituslikku poolt. Võin öelda, et kummitusi liigub seal mõisas jutujärgi palju. Kuid see polnud veel kõik, ees ootas disko. See kõik mahtus ühte päeva.

Teise päeva hommikul toimus aju ergutamiseks väike viktoriin. Peale mida kuulsime tootearendusest ja disainist. Laager lõppes lõbusalt erinevate lauamängude seltsis olles, mis muutsid tuju väga heaks. Koju said kõik osalejad kaasa väikese kinkekoti, tänuks tubli osalemise eest.

Laager oli väga põnev ja arendav. Pilte vaata siit.

Karin Lehe, 9. klass
Õpetaja Hille Uustamm

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga