Arhiiv kuude lõikes: oktoober 2013

Oma Riigi koosseisu valimiste tulemused

Oma Riigi VI koosseisu valimised

17. oktoober 2013 toimusid Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumis Oma Riigi VI koosseisu valimised. Oma kandidatuuri olid ülesseadnud 6 õpilast. Valimisprotsent oli 78%. Õpilastest võtsid osa 84% ja personalist 51%. Valimistulemuste põhjal valiti VI Oma Riigi koosseisu liikmeteks alljärgnevad kandidaadid:

  • Hilse-Hell Jõesaar  10. klass
  • Hanna-Maria Tasane 4. klass
  • Lisandra Pilli 4. klass
  • Ott Reppo 12. klass

Oma Riigi valitsus tänab kõiki kes esitasid kandidatuuri, valimiste läbiviijaid ja valijaid, tänu kellele said valimisüritus teoks.

Anne Alus

Pilte vaata siit.

 

Halinga vald pidas sünnipäeva

Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumi õpetajate ansambel

Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumi õpetajate ansambel

12. oktoobril 2013 tähistas Halinga vald oma 22. sünnipäeva aktusega Pärnu-Jaagupi rahvamajas.
Pidulikul koosviibimisel kuulati vallavanem Ülle Vapperi kõnet, peeti meeles valla aukodanikke, omaste hooldajaid, tunnustati ettevõtjaid, sportlasi ja nende treenereid, konkursi “Kaunis kodu” parimaid.
Valla aukodanikuks nimetati perearst Eve Keskküla. Aasta Õpetaja tiitli sai Merike Mäemets. Parimateks ettevõtjateks kuulutati Ritterite pere (Ritter-Kivisaare talu jahuveski Mõisaküla külas).
Samuti sai tunnustuse osaliseks kogu meie kooli pere (igakülgse abi eest valla ürituste korraldamisel).
Sooja õhkkonda aitas oma kaunite lauludega luua Tuuli (Taul) Velling koos abikaasa Teeduga ja meie kooli õpetajate naisansambel, kes tervitas imelise lauluga oma kolleegi õp Mäemetsa.

Merike Mäemets

Vaata pilte siit.

Maailmameistrivõistluste hõbemedal kuulub Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumi õpilasele

Lembit Laks, Marek Kaldmäe ja Andro Oviir

Lembit Laks, Marek Kaldmäe ja Andro Oviir

Laupäeval 5. oktoobril saavutasid Lõuna-Koreas tuletõrje maailmameistrivõistlustel harjutuses moortorpumbaga Lembit Laks, Marek Kaldmäe ja Andro Oviir hõbemedali. Lembit Laks õpib Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumi 12. klassis. Marek ja Andro on mõlemad õppinud Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis. Võistkonna viis võidule treener Ülo Laks, kes on Halinga Valla Aasta isa 2012.

Kogu koolipere tervitas meie sangareid Halinga valla spordikeskuses 08. oktoobril. Pärnu-Jaagupis on aastakümneid tegeletud tuletõrjespordiga ja püütud neid traditsioone ka hoida. Sel aastal saavutati vabariiklikel koolispordi tuletõrje võistlustel 8. klasside arvestuses I koht. Tublid olid ka kõik kooli teised võistkonnad. Võistkondi valmistas võistluseks Lembit Laks. Gümnaasiumi pere on uhke oma kodukandi sangarite üle.

Meeli Tasane

Vaata pilte siit.