Tervitus esimeselt klassijussilt

Aastal 2001 alustas Libatses kooliteed 11 uhiuut koolijütsi, kellele mina sain klassijuhatajaks. Libatse kooli lõpetamise ajaks oli neid jäänud seitse vaprat ja täna, 12 aastat hiljem, tahaksin tervitada neist nelja tublit poissi, kes on jäänud kodukandile truuks ja saanud siin oma keskhariduse. Mäletan teid esimese klassi ajast sellistena:

Taavi Murel- lõbus latatara, kes huvitus kõigest ümbritsevast ja oma nina igale poole toppis. Armastas tantsida ja muusikat, lugeda ja oli laia silmaringiga naeruhimuline poiss. Alati positiivne!
Tauri-Janek Järvemets- tõsine ja tagasihoidlik, mõnikord aga ülemeelikult “üle keev”ja pidurdamatu möllaja. Tubli töömees ja asjalik abistaja igal pool, teadmishimuline ja uudishimulik.

Karl-Johannes Kruusmann-tark poiss, kelle vihikud olid alati väga puhtad ja korras ja kes alati kahtles ja kontrollis oma tööd mitu korda üle, enne kui rahule jäi. Asjalike mõtetega, hea kaaslane, juurdleja, arutleja, kahtleja ja klassi üks liidreid.

Reigo Laev-tõsine, kindla sõnaga poiss. Ainus, kes ei lasknud end kunagi “kurjale teele” ahvatleda, kui ta seda õigeks ei pidanud. Tubli ja töökas, kõikidesse sõbralikult suhtuv. Kange spordipoiss.

Loodan, et olete enam-vähem sellisteks jäänudki, kui mitte arvestada seda, et toona vaatasite teie mulle alt üles, nüüd on enamasti vastupidi.Üks tõsine verstapost saab jälle selja taha. jõudu eksamiteks ja jaksu leida see üks ja õige teeots, mida mööda edasi minna!

Teie ammune õpetaja Ivi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga