Täna, 26. novembril 2012 tähistasime Pärnu-Jaagupi Gümnaasiumis kodanikupäeva

Oma Riigi peaminister Pirgit Tamm, Reigo Laev, Madis Koit, Oma Riigi president Lembit Rebane. Esireas Viktoria Ellermaa, Iris Lõsjuk ja Anne Marie Tasane.

Kooli direktor Lembit Rebane andis ülevaate õpilastele kodanikupäeva sünnist ja tähistamisest. Tema mõtted kodanikuks olemisest

kodanikuks olemise valgus seisneb iga inimese enda väärtustest ja väärtushinnangutest. Seega hea kodaniku tunneme ära selle järgi, millised on tema igapäevased otsused ja tegevused. Meie Omas Riigis, st meie koolis on kõigile kooliuksest sissetulijatele nähtaval kohal stend, kus on kirjas meie väärtushinnangud, et oleksime parimad Oma Riigi kodanikud. Vaadakem, mõelgem ja toimigem selliselt, et me kõik igapäevaselt, kõik oma hetked võiksime olla sellises soovitud keskkonnas. Tunnustagem üksteist ja selles suunas püüdlejaid.

Juba teist aastat järjest valisime koolis Hea Eeskuju. Hea Eeskuju valisid meie kooli õpilased endi seast. Kokku esitati 5 kandidaati. Terve kooli Heaks Eeskujuks valiti Madis Koit, kes on teiste seas silma paistnud oma heade külgedega. Õpilased on kirjeldanud teda kui ettevõtliku, sõbralikku, heasoovlikku, huumorimeelset, sportlase hingega, loovat, organiseerivat, juhtivat ja positiivset tulihingelist seltskonnahinge. Madis on suur spordiarmastaja, kes esindab valda igas asjas, milles vähegi võimalik. Madis esitati ka üle-eestilisele Hea Eeskuju konkursile, kus ta pääses 17 parima hulka.

Lisaks Madisele valiti Heaks Eeskujuks Reigo Laev, kes on silma paistnud suure armastusega kooli vastu. Reigo on alati rahulik, huumorimeelne, sõbralik, sportlik, juba täitsa küps mees, kes teab oma väärtusi, oskab igas olukorras jääda iseendaks ja käitub väärikalt.

Algklassidest valiti Headeks Eeskujudeks kaks sõbralikku, lahket ja hoolivat tüdrukut – Iiris Lõsjuk ja Anne Marie Tasane. Kooli kõige sõbralikumaks ja kaaslasi toetavaks õpilaseks valiti Viktoria Ellermaa, kes on väga heasüdamlik ja sõbralik kõigi suhtes, alati abivalmis, hea kuulaja, lohutaja ning väga helde südamega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga